Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα για την επίθεση στον Νάσο Κωνσταντίνου

Τα στοιχεία δύο ακόμη ατόμων ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση στον Νάσο Κωνσταντίνου στις 27 Απριλίου του 2017, στην Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 21 και 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σήμερα το πρωί, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων Σύλληψης του 3ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απρόκλητες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, εξύβριση και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, τρεις Έλληνες 27, 30 και 31 ετών την 09-10-2018 καθώς και 22χρονος Έλληνας την 11-10-2018.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, διέσχιζε την οδό Αγίου Δημητρίου φορώντας διακριτικά της ομάδας του, μετά την αναμέτρηση του “Δικεφάλου” με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, όταν και δέχθηκε επίθεση από αγνώστους .
Στην προσπάθειά του να αποφύγει την επίθεση, ο Νάσος πετάχτηκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο Ι.Χ και να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ λίγες μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου