Saturday, 27 April, 2024

Βαρύ πένθος στην οικογένεια Αυγενάκη. Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 18χρονη ανιψιά του γραμματέα της ΝΔ

Στην άσφαλτο έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή η Πέλα Κουτεντάκη. Πώς την αποχαιρέτησε ο βουλευτής της ΝΔ και γραμματέας της πολιτικής επιτροπής

Θρήνος στην οικογένεια του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς πενθεί τον χαμό της μόλις 18 ετών ανιψιάς του, Πέλας Κουτεντάκη που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Η άτυχη κοπέλα, που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης, οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην τελευταία της κατοικία, με τον κ. Αυγενάκη να την αποχαιρετά με την εξής ανάρτηση στο facebook:

aygenakis

Σύμφωνα με το cretaplus.gr, η 18χρονη κοπέλα επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος, και σκοτώθηκε, όταν το όχημα για άγνωστο λόγο «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου στις 2:30 π.μ. στο δρόμο Μοιρών-Τυμπακίου, στο 52χλμ Ηρακλείου-Αγίας Γαλήνης, κοντά στη Γαλιανή διασταύρωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στα δέντρα!

Η κοπέλα επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος της. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε δέντρο.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης η άτυχη κοπέλα πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 20χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου