Friday, 19 April, 2024

Συνελήφθη στην Πέλλα για ληστεία που διέπραξε στη Θράκη!

Συνελήφθη σήμερα (21 Ιουλίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 35χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το αδίκημα της ληστείας.
Επίσης, συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2018) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 39χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 19 Ιουλίου 2018, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από μονοκατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα 19χρονης. Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκιδικής, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
-Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 36χρονη διότι όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, νωρίτερα την ίδια ημέρα ενεργώντας μαζί με μία συνεργό της, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από 73χρονη ημεδαπή, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου