Friday, 29 March, 2024

Συλλήψεις για κλοπές και κάνναβη

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου για κλοπή. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα

χθες (16 Φεβρουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, εγκατέλειψε ένα όχημα το οποίο είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επίσης διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο διάστημα μαζί με συνεργό του παραβίασαν οικία 49χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο όχημα. Το παραπάνω όχημα και τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
-Συνελήφθη χθες (16 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 20χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14,6 γραμμάρια κάνναβης. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (16 Φεβρουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, εγκατέλειψε ένα όχημα το οποίο είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επίσης διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο διάστημα μαζί με συνεργό του παραβίασαν οικία 49χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο όχημα. Το παραπάνω όχημα και τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
-Συνελήφθη χθες (16 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 20χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14,6 γραμμάρια κάνναβης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου