Έκτακτη Είδηση

Home / Αθλητικά / Άλλα σπορ / Στο Μακροχώρι την Κυριακή ο 3ος Αγώνας Δρόμου στη μνήμη των 21 μαθητών

Στο Μακροχώρι την Κυριακή ο 3ος Αγώνας Δρόμου στη μνήμη των 21 μαθητών

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί, την Κυριακή του Θωμά, 15 Απριλίου, θα διεξαχθεί ο 3ος δρόμος, στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων μαθητών του Μακροχωρίου, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, στις 13 Απριλίου του 2003

Οι αγώνες διεξάγονται από το Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων, σε συνεργασία με το Αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και περιλαμβάνουν δρόμους για ΑμΕΑ, για μαθητές δημοτικών και γυμνασίων, ενώ το κεντρικό αγώνισμα, για αθλητές άνω των 16 ετών, έχει μήκος 7.700 μέτρων.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 14 Απριλίου με την ημερίδα για την οδική ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια, ενώ παράλληλα στην πλατεία Δημαρχείου θα εκτίθενται αυτοκίνητα αντίκες. Στη συνέχεια την Κυριακή 15 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 3ος «Δρόμος 21 Μαθητών» στο Μακροχώρι που περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:

1.7.700 μ. ηλικίας 16 ετών και άνω

2.3.000 μ. αγώνας Περιπατητικός Δρόμος Υγείας ηλικίας 16 ετών και άνω.

3.2.000 μ. αγώνας Γυμνασίων

4.1.000 μ. αγώνας Δημοτικών

5.Αγώνας ΑΜΕΑ 250 μ.

«Τα Παιδιά της Άνοιξης» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, αλλά φέτος από τη θέση του τιμώμενου προσώπου. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης κάθε χρόνο τιμούν και έναν διαφορετικό φορέα, έτσι φέτος επιλεχθήκαμε εμείς. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμητική αυτή θέση!

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διεξαγωγή του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «21 μαθητών» την Κυριακή 15-04-2018, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

-Την Κυριακή 15-04-2018 και από ώρες 10:00΄ έως 12:00΄, απαγορεύει την κυκλοφορία, στάση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων στις παρακάτω οδούς:

Στην Πλατεία 21 μαθητών στην οδό Β. Γεωργίου, την οδό Κοζάνης, την οδό Βασιλίσσης Όλγας, την οδό Αριστοτέλους, την οδό Τσαλδάρη, την οδό Πολυτεχνείου, την οδό Αγίου Γεωργίου, την οδό Σωτηρίου, την οδό Καραϊσκάκη, την οδό Π.Π. Γερμανού, την οδό 25ης Μαρτίου, οδό Μ. Αλεξάνδρου, στο Μακροχώρι και περιμετρικά του Δημοτικού Διαμερίσματος Διαβατού.

Κατά τη διάρκεια των προτεινόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριους οδούς και ειδικότερα για τα οχήματα τα οποία κινούνται επί της οδού Αριστοτέλους θα διακόπτεται η κυκλοφορία από τη συμβολή της με την οδό Καρατάσου έως τη συμβολή της με την οδό Κονδύλη και θα πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας από παρακαμπτήριους οδούς μέσω των οδών Καρατάσου, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Ακαδημίας, ανωνύμου Αγροτικής Οδού και Κονδύλη, ενώ καθότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Βασιλέως Γεωργίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου θα έχει διακοπεί και επειδή οι εν λόγω οδοί αποτελούν την κύρια πρόσβαση προς την τοπική κοινότητα Διαβατού, η πρόσβαση σε αυτή θα πραγματοποιείται μέσω της επαρχιακής οδού παραπλεύρως της τάφρου «66».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου