Έκτακτη Είδηση
Home / Ειδήσεις / Τοπικά Νέα / Στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας στη ΔΕΘ

Στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας στη ΔΕΘ

Με αφορμή τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, παρευρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν σε παράλληλες δράσεις και θεματικές συσκέψεις ο συντονιστής

της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας, Πέτρος Γάγκλιου, ο αναπληρωτής συντονιστής Πέτρος Τσαρκνιάς, η υπεύθυνη Γραφείου Τύπου, Άννα Σεμερτζίδου και ο υπεύθυνος θεμάτων κοινωνικής πολιτικής Αριστοτέλης Λαμπρίδης.
Συνάντηση ιδιαίτερης σημασίας του συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρου Γάγκλιου πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του ΟΣΕ στην ΔΕΘ με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών Αθανάσιο Βούρδα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Κώστα Πετράκη και τον Γρηγόρη Σαμπατακάκη Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ΟΣΕ
Τον συντονιστή της Νομαρχιακής συνόδευε ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης.
Στην συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου και οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ ενημέρωσαν τον συντονιστή και τον βουλευτή ότι ολοκληρώθηκε η επικαιροποιημένη μελέτη σκοπιμότητας, η μελέτη χάραξης και θα καταβληθεί προσπάθεια να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί στα πλαίσια του Δυτικού προαστιακού της Θεσσαλονίκης.
Ο Πέτρος Γάγκλιος και ο Γιάννης Σηφάκης κάλεσαν το Γενικό Γραμματέα και το Διευθύνοντα Σύμβουλο να συμμετάσχουν σε ενημερωτική εκδήλωση που θα διοργανώσει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ, στο προσεχές διάστημα για να ενημερωθούν οι πολίτες της Πέλλας επί του θέματος αναλυτικά και υπεύθυνα. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και από τους δύο.
Τόσο ο Συντονιστής όσο και ο Βουλευτής διεκδικούν δυναμικά την ένταξη του έργου στο σχεδιασμό της σιδηροδρομικής Εγνατίας.
Σε Σύσκεψη της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής(ΠΣΕ) με θέμα το Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Κεντρικής Μακεδονίας και εισηγητή το Γ. Γραμματέα του Κόμματος Π. Ρήγα συμμετείχε το μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας, εκλεγμένο μέλος της ΠΣΕ, Άννα Σεμερτζίδου, το μέλος της γραμματείας του τμήματος Τουριστικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος για την Κεντρική Μακεδονία Βαγγέλης Κυριακού και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, Γιάννης Σηφάκης. Οι τρεις συμμετέχοντες κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις σχετικά με την οικονομική αναβάθμιση του Νομού μας.
Πολύ σημαντικές και ουσιώδεις, αν και άτυπες, συναντήσεις με Υπουργούς, Γ.Γραμματείς, αλλά και κομματικά στελέχη πραγματοποιήθηκαν επίσης, στη διάρκεια των εκδηλώσεων των εγκαινίων της ΔΕΘ από τα παρευρισκόμενα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ του Νομού, με σκοπό πάντα τη γνωστοποίηση θεμάτων που αφορούν την Πέλλα και χρήζουν του ενδιαφέροντος του Κόμματος και των κυβερνητικών στελεχών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published.