Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σκύδρα: Εγκαίνια γραφείων Χρυσής Αυγής μετά τη Βέροια

Μετά την εκδήλωση στη Βέροια παρά τις μάταιες προσπάθειες κράτους και παρακράτους, ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης έστειλαν χθες

 και εκατοντάδες Έλληνες από τη Σκύδρα.

Για πρώτη φορά σε μια κωμόπολη όπως η Σκύδρα διοργανώθηκε μια τόσο μεγάλη σε πλήθος και παλμό ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, την ίδια ώρα που οι πολιτικάντηδες του “συνταγματικού τόξου” περιορίζονται σε συμβολικές επισκέψεις με 2-3 παρατρεχάμενους δίπλα τους και τις κάμερες να ακολουθούν.

skydraxa

Στη συγκέντρωση το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλαν οι Συναγωνιστές Γιώργος Βαχαρέλης – Γραμματέας Τ.Ο. Πέλλας, Σωτηρία Βλάχου – βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Σαχινίδης – βουλευτής Πέλλας, Χρήστος Χατζησάββας – βουλευτής Κιλκίς, Ελευθέριος Συναδινός – ευρωβουλευτής, τα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Χρυσομάλλης και Μιχάλης Τσακίρης και οι βουλευτές Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης και Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.

skydragrafeiaXA

Τέλος, για τους μεταφερόμενους παρακρατικούς του συστήματος να αναφέρουμε ότι αυτήν την φορά δεν μπήκαν καν στα όρια του Νομού Πέλλας, έκαναν αναστροφή με τα πούλμαν τους και επέστρεψαν στα λαγούμια τους!

xryshaygh.com

Σκύδρα: Εγκαίνια γραφείων Χρυσής Αυγής μετά τη Βέροια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου