Friday, 19 April, 2024

Σκυδραϊκό καρναβάλι και πάλι! Ατελείωτο κέφι, άρματα και συμμετέχοντες! (foto-vid)

Κέφι, μαζορέτες, οι τυμπανιστές της Έδεσσας agua doce, μέχρι και ο Τσίπρας ήρθε στο φετινό καρναβάλι της Σκύδρας που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα

απόγευμα Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, με περισσότερα από 20 πολυπληθή group, άρματα, καρναβαλιστές, πλήθος κόσμου από τη γύρω περιοχή, αλλά και από Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και άλλους όμορους νομούς.

Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου καλωσόρισε για τρίτη χρονιά και ανάφερε μεταξύ άλλων, ότι στόχος και σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η ανάδειξη και προβολή του δήμου μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων, να ανέβει η επισκεψιμότητα και να γίνει τόπος προορισμού. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, υπαλλήλους, εθελοντές, Συλλόγους, φορείς που συμμετείχαν για ένα ακόμη επιτυχημένο σκυδραϊκό καρναβάλι.

Οι δύο παρουσιαστές Α. Τελιανίδου και Κ. Θεοδοσίου παρουσίαζαν τα άρματα και τους καρναβαλιστές, τους ήρωες της Disney, τους στροναύτες, τους σούπερ ήρωες, μάγους και τσιγγάνες με Καρτ…

Οι Καλοκαιρινές διακοπές που μας θυμίσουν πώς ο Έλληνας βρίσκει πάντα τρόπους διαφυγής

Και το Κλουβί με τις τρελές 

Οι μάγειρες  του Master Chef με παίκτες του Survivor, πολιτικοί και επικαιρότητα, όλα ήταν στο καρναβάλι της Σκύδρας!

Μια μεγάλη, όμορφη ζωντανή και με παλμό παρέλαση δεκάδων ανθρώπων, εθελοντών, μαθητών σχολείων, συλλόγων, που αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη θετική ενέργεια που μετέδωσαν και έκαναν τον κόσμο να ξεχαστεί από την καθημερινότητα, έστω και για λίγο!

Με το καλό και του χρόνου με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία!

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου