Friday, 19 April, 2024

Πρόταση νέων ειδικοτήτων 2017-18 από το ΙΕΚ Έδεσσας

Το ΙΕΚ Έδεσσας υιοθετώντας πλήρως τις προτιμήσεις των εκατοντάδων συμμετεχόντων της μεγάλης διαδικτυακής έρευνας του Ιουλίου

(https://goo.gl/forms/X4iV23MXJo3cggR72) αιτήθηκε στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ) για το 2017-2018 τη λειτουργία των κάτωθι ειδικοτήτων:
1 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
2 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEB DESIGNER – DEVELOPER / VIDEO GAMES)
4 ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
5 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
6 ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
7 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
8 ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
9 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
10 ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η ΓΓΔΒΜ εντός ολίγων ημερών αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα ποιες από τις παραπάνω ειδικότητες εγκρίνει ή όχι να λειτουργήσουν. Η νέα διοίκηση και το προσωπικό του ΙΕΚ Έδεσσας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εγκριθούν όλες οι ειδικότητες. Αρωγό στην προσπάθεια αυτή αποτελεί το έκδηλο ενδιαφέρον του κοινού που αποτυπώθηκε στην πρωτοποριακή έρευνα του Ιουλίου και για το οποίο είναι ενημερωμένοι οι σχετικοί αρμόδιοι.
Υπενθυμίζεται πως όσοι συμμετείχαν επώνυμα στην έρευνα και κατέθεσαν στοιχεία επικοινωνίας θα ενημερωθούν προσωπικά από την Γραμματεία του ΙΕΚ μετά την τελική έγκριση των ειδικοτήτων από την ΓΓΔΒΜ.

Επιπρόσθετα, όποιος δεν συμμετείχε στην έρευνα άλλα επιθυμεί να παρακολουθήσει κάποια από τις προτεινόμενες ειδικότητες μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και τις ειδικότητες για τις οποίες ενδιαφέρεται στο emai: giekedes@sch.gr ή να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 2381022282 μετά τις 15 Αυγούστου από τις 9:00 ως τις 15:00μμ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου