Έκτακτη Είδηση

Home / Ειδήσεις / Τοπικά Νέα / Ο Υπουργός Δικαιοσύνης στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά τη Δευτέρα 23 Απριλίου

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά τη Δευτέρα 23 Απριλίου

Θα παρουσιαστούν τα στοιχεία της Προμελέτης για το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας και θα γίνουν ανακοινώσεις και για την επίλυση του κτιριολογικού προβλήματος στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών
Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι, όπως έχει γνωστοποιηθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα παραβρεθεί τη Δευτέρα 23-4-2018 στην Έδεσσα, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι δύο Δικηγορικοί σύλλογοι Έδεσσας και Γιαννιτσών για την Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση (ν. 4512/2018) στις 17:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Στην εκδήλωση που θα είναι ανοιχτή στο κοινό έχουν προσκληθεί εκτός από τους δικηγόρους – μέλη των δύο δικηγορικών συλλόγων και όλοι οι θεσμικοί φορείς του Νομού (Βουλευτές, Δήμαρχοι, Επιμελητήρια κ.λπ.) και εκτός από τον Υπουργό Δικαιοσύνης ομιλητές σε αυτή θα είναι ο Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την Διαμεσολάβηση κ. Χαράλαμπος Μαχαίρας και η ίδια η κ. Τζάκρη, η οποία είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια.
Νωρίτερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα παρουσιάσει τα στοιχεία της Προμελέτης για το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας (οικονομικά, τεχνικά και νομικά), η οποία ολοκληρώθηκε από τον ανάδοχο.
Ο κ. Κοντονής στις 11:00 πμ το πρωί της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, όπου θα γίνει σύσκεψη με την Πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου για το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα που παρουσιάζει το Πρωτοδικείο και την στέγαση των υπηρεσιών της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου σε μισθωμένα κτίρια εντός της πόλης των Γιαννιτσών, κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνουν ανακοινώσεις από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος.
Στη συνέχεια ο κ. Κοντονής θα επισκεφτεί το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, καθώς και την δημοτική έκταση στο Στρατόπεδο Καψάλη, η οποία έχει παραχωρηθεί δωρεάν από τον Δήμο στο ΤΑΧΔΙΚ για την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published.