Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Γιαννιτσά: “Βέτο” στα Σκόπια, είπε από τα νέα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας    

Βράδυ Σαββάτου, 9 Φεβρουαρίου 2019 , ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά και εγκαινίασε τα νέα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας

Πλήθος στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος της ΝΔ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, περιμένοντας… από μια κουβέντα έως μία φωτογραφία με τον πρόεδρο!

Δυναμικός ο λόγος του δέχθηκε πλήθος χειροκροτημάτων, μίλησε για τους «πρόθυμους» 153 που ψήφισαν χθες το πρωτόκολλο ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και άφησε αιχμές στον Πάνο Καμμένο που δεν είναι εκτός, καθώς «ήταν αυτός που έδωσε το στυλό για να υπογράψει ο Τσίπρας τη συμφωνία των Πρεσπών. Σήμερα μπορεί να έχουμε μία κυρωμένη συμφωνία, δεν απεμπολεί όμως τα εθνικά όπλα που έχει στη διάθεση της, κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων για να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα θα το κάνει»!

Για την Πέλλα, ανέφερε ότι «θα δουλέψουμε μαζί με τους δήμους, μαζί με τις Περιφέρειες για να παράξουμε έργο. Και ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Έδεσσας είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας…».

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου