Tuesday, 23 April, 2024

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού Αριδαίας στα σχολεία της περιοχής

Ο Αλμωπός Αριδαίας και η Ακαδημία του εύχεται σε όλους τους μαθητές και αθλητές της Αλμωπίας καλή σχολική και αθλητική χρονιά.
Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η οικογένεια του Αλμωπού με εκπροσώπους της τον υπεύθυνο ακαδημιών Χρήστο Χατζηγιαννίδη καθώς και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας, επισκέφτηκαν τα δημοτικά σχολεία και το 1ο γυμνάσιο της Αριδαίας για να ευχηθούν από κοντά σε όλους τους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρόνια προσφέροντάς τους μάλιστα και 2 μπάλες ποδοσφαίρου σε κάθε ένα από τα παραπάνω σχολεία.
Μετά τον αγιασμό οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού παρευρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας,όπου η Ακαδημία μας σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας οργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά την καθιερωμένη εκδήλωση για όλα τα παιδιά.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και ο δήμαρχος της Αριδαίας Δ. Μπίνος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού κ. Χατζηγιαννίδης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους, καθώς και για την παραχώρηση του χώρου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου