Thursday, 25 April, 2024

«Μικροί επιστήμονες» έτοιμοι για μεγάλα επιτεύγματα στα Γιαννιτσά (φωτο-βίντεο)

Μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων στην έκθεση πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Γέμισε από μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, αλλά και Λυκείων, από το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου, ο προαύλιος χώρος του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, όπου πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά η «Έκθεση Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας».peiramatasxoleia2Οι μαθητές παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία στους επισκέπτες τα πειράματά τους και τους εξηγούσαν ακριβώς τη λειτουργία της κατασκευής τους, σαν σοβαροί επιστήμονες!peirama

Η έκθεση σύμφωνα με την υπεύθυνη κα. Βυρώζη αφορά τα Σχολεία της ευρύτερης περιοχής Γιαννιτσών και Κρύας Βρύσης και διοργανώνεται από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστήμων (Ε.Κ.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Πέλλας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Σχολικούς Σύμβουλους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Έδεσσας-Γιαννιτσών, κα.

kryavrisisxoleioaxos

Στην έκθεση των  Γιαννιτσών συμμετείχαν με παρουσιάσεις μαθητών και μαθητριών πολλά σχολεία της περιοχής, όπως το 1ο και  4ο Γυμνάσια Γιαννιτσών, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης, το ΓΕΛ Κ. Βρύσης, ΓΕΛ Αξού, το Γυμνάσιο Ν. Μυλοτόπου, Αραβησσού, το δημοτικό Αξού, κ.α.

pneymatikosxoleiasxoleiapeiramatapeirama2Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου