Thursday, 28 March, 2024

Λίνα Κοεμτζή: Μήνυμα-σοκ στο Facebook αποκαλύπτει ότι υπήρχε «ροζ» βίντεο!

Ένα καινούργιο μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook της Λίνας Κοεμτζή που αποδεικνύει ότι ο ερασιτέχνης φωτογράφος την είχε τραβήξει βίντεο την ώρα που την φωτογράφιζε γυμνή

είναι το νέο στοιχείο της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η θεία της φοιτήτριας που είχε πηδήξει από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη μιλά στο protothema.gr για την ανηψιά της:
«Η Λίνα δεν ήταν αποφασισμένη να αυτοκτονήσει. Πολλά πράγματα δεν κολλάνε σε αυτήν την υπόθεση. Είχα πάρα πολύ καλή σχέση με την ανιψιά μου. Το τελευταίο καιρό πριν αυτοκτονήσει φαινόταν το κορίτσι ότι δεν ήταν καλά, ήταν προβληματισμένη, αλλά δεν μου έλεγε πολλά. Φοβόταν και είχε απομακρυνθεί πολύ. Γνώριζα για τις φωτογραφίες και εγώ την συμβούλευα να το ξεπεράσει και να προχωρήσει. Η Λίνα από μικρή δούλευε και μάλιστα τον καιρό που σπούδαζε είχε αναγκαστεί να δουλέψει και σε ινστιτούτα αισθητικής. Στη συνέχεια υπήρξε ένας κύκλος γνωριμιών που κατέληξε σε σεξουαλική εκμετάλλευση και αυτό την είχε στενοχωρήσει πάρα πολύ τη Λίνα. Είχε πολλά προβλήματα το κορίτσι αλλά δεν ήταν λόγοι σοβαροί για να δώσει τέλος στη ζωή της».
Σύμφωνα με τη μητέρα της Λίνας το νέο στοιχείο που εμφανίστηκε μέσα από την αποκρυπτογράφηση του facebook της Λίνας αποκαλύπτει τη δράση του ερασιτέχνη φωτογράφου από τα Γιαννιτσά ο οποίος είχε καταφέρει να πείσει την κοπέλα να φωτογραφηθεί γυμνή.
«Βρέθηκε ένα καινούργιο μήνυμα στο Facebook της Λίνας όπου αυτός ο φωτογράφος από τα Γιαννιτσά έχει βίντεο την ώρα της γυμνής φωτογράφισης, την βιντεοσκοπούσε παράλληλα και του λέει η Λίνα: «Το βίντεο της φωτογράφησης μου είπε κάποιος ότι το είδε, τι το έκανες αυτό το βίντεο αυτό και της απαντάει αυτός ότι “το έσβησε “και του λέει η Λίνα: “Μα και εκείνος πως το είδε τότε”. Άρα το βίντεο υπάρχει, είναι υπαρκτό και προέρχεται από τον συγκεκριμένο», επισημαίνει η μητέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι που γνώριζαν τη Λίνα σπάνε τη σιωπή τους βοηθώντας με τις μαρτυρίες τους.
«Έχουμε δύο νέες μαρτυρίες, δύο συγκεκριμένων ανθρώπων όπου ο ένας συγκατοικούσε και μαζί της για κάποιο διάστημα όπου ήταν πολύ καλός φίλος της Λίνας. Και οι δύο συνομολογούν ότι η Λίνα δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, ότι ποτέ δεν θα έκανε αυτό το πράγμα.
Σύμφωνα με τη δεύτερη μαρτυρία η Λίνα φαινόταν ότι κάτι την προβλημάτιζε, δεν ήθελε καθόλου να βγαίνει έξω, κάτι φοβόταν και ντρεπόταν αφόρητα. Εκφράζουν και οι δύο την αγωνία τους και την απορία τους γιατί καθυστερεί η υπόθεση και δεν ασκούνται διώξεις».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι φωτογραφίες ξεκίνησαν να λαμβάνονται από το 2015 γιατί έγιναν πάνω από δύο φωτογραφίσεις και συνεχίστηκαν και το 2016. Αυτός στο υπόμνημά του επιμένει ότι όλα έγιναν μέχρι το τέλος του 2015 γιατί είναι γεννηθείς το 1998 και θέλει να υποστηρίξει ότι όλα τα πιθανά αδικήματα τελέστηκαν σε ανηλικότητά του για να έχει άλλη ποινική μεταχείριση. Σε μήνυμά του λέει: Μην πας γιατί θα μου καταστρέψεις τη φοιτητική ζωή.
Άρα όπως προκύπτει από τα στοιχεία δεν μπορεί όντας φοιτητής να κινδυνεύει η φοιτητική του ζωή και να τα παρουσιάζει ότι όλα έγιναν όταν ήταν ανήλικος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε αυτό το σημείο φαίνεται η αντίφασή του ερασιτέχνη φωτογράφου.
Επίσης όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η οικογένεια της Λίνας υπάρχει συνομιλία καταγεγραμμένη στο viber με τετραψήφιο κωδικό για την οποία έχει γίνει αίτημα στις εισαγγελικές αρχές ώστε να ξεκλειδωθεί με κάποιο τρόπο. Τέλος ο δικηγόρος της της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης εκφράζει την πεποίθηση ότι η προκαταρκτική εξέταση θα καταλήξει σε προσωποποίηση ευθυνών.

protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου