Tuesday, 19 March, 2024

«Κόκκινο πανί» η καθιέρωση εισόδου 1 ευρώ στα Λουτρά Πόζαρ – Τι απαντά ο δήμος Αλμωπίας

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η καθιέρωση εισιτηρίου για την είσοδο στα ιαματικά λουτρά του Πόζαρ του δήμου Αλμωπίας
Όπως καταγγέλλουν επισκέπτες, η καθιέρωση κομίστρου 1 ευρώ καθιστά ασύμφορη την επίσκεψη στη Λουτρόπολη, δεδομένου ότι καλούνται να πληρώσουν «για την είσοδο στα Λουτρά, στον καταρράκτη και στην πισίνα».
Η διαμαρτυρία ενός ζευγαριού από την Κατερίνη, οι οποίοι στην επιστολή τους κατηγορούν τη διοίκηση του δήμου ότι «τιμωρεί τους δημότες» με την εγκατάσταση «μπάρας διοδίων», όπως την χαρακτηρίζουν. Θιγμένοι για… το ένα ευρώ, έγραψαν ολόκληρη επιστολή:
«Μείναμε άφωνοι, αντικρίζοντας μια μπάρα διοδίων και ένα φως να αναβοσβήνει. Λάθος δρόμο πήραμε; Βάλανε και εδώ διόδια; Είναι δυνατόν να βάζουν φραγμό στη φύση»; αναρωτιούνται, μεταξύ άλλων, οι Σταύρος Κυριαζόπουλος και Ευγενία Κορτσάρη, στην επιστολή που δημοσιεύει το karatzova.
Τι υποστηρίζει ο δήμος
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος των λουτρών, Δημήτρης Μπίνος υποστηρίζει ότι η θέσπιση του εισιτηρίου, αφορά την στάθμευση των οχημάτων, εντός της Λουτρόπολης.
«Στόχος είναι να αποσυμφορηθεί η καρδιά της Λουτρόπολης, ώστε να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες, καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που παρκάρουν άναρχα σε διάφορα σημεία. Παράλληλα, είναι σημαντικό ότι τα αυτοκίνητα θα φυλάσσονται», επισήμανε ο κ. Μπίνος, κατά τη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο και σημείωσε πως «το συγκεκριμένο μέτρο θα αφορά μόνο τους επισκέπτες που θα παραμένουν στη Λουτρόπολη με το αυτοκίνητό τους για διάρκεια πάνω από 40 λεπτά της ώρας».
thesseconomy.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου