Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η έκθεση των εργαστηρίων του 1ου ΕΚ Γιαννιτσών στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης – εκδήλωσης με τίτλο «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί» από το 1ο ΕΚ Γιαννιτσών, συνδιοργάνωση

με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και το Δήμο Πέλλας το απόγευμα της Δευτέρας, 13 Μαΐου 2019 στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου της πόλης.

Πλήθος κόσμου, γονείς και εκπαιδευτικοί επισκέφθηκαν την έκθεση και ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια που παρουσιάστηκαν από τους μαθητές σε 7 τομείς και 15 ειδικότητες, όπως Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης, Ηλεκτρολογίας, Γεωπονίας-Τροφίμων, Νοσηλευτικής, Υγείας, Βρεφονηπιοκομίας, κ.α.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς της μονάδας για την  επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς για να βγει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα δημιουργίας.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό έως το βράδυ της Τετάρτης, για όποιους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες που προσφέρονται στους μαθητές/τριες των Επαγγελματικών Λυκείων, όπως επίσης για το πρόγραμμα «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας».

Η έκθεση συνεχίζεται… Το πρόγραμμα της έκθεσης – εκδήλωσης περιλαμβάνει εκδήλωση για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και τη Μαθητεία, σήμερα, Τρίτη 14/5/2019 και ώρα 7:30 στην Αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Πέλλας.

Τρίτη 14/5/2019 – 9:00 π.μ.-13:00 μ.μ. Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις σχολείων

6.00μμ-8.30μμ: Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις κοινού.

7:30- 8.45μμ: Εκδήλωση με τίτλο: «Η αναβάθμιση της Επαγγελματική Εκπαίδευσης», με το εξής πρόγραμμα:

7.45μμ-8:15μμ Ομιλία με θέμα «Η αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης», με εισηγητή το Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανασόπουλο Ανδρέα.

8:15 – 8:45 Βράβευση μαθητών των ΕΠΑΛ που εισήχθησαν σε ΑΕΙ –ΤΕΙ το προηγούμενο σχολικό έτος και των μαθητών που επέτυχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης της Μαθητείας. Βράβευση των επιχειρήσεων που συνεργάστηκαν με τα ΕΠΑΛ στο πλαίσιο της Μαθητείας

Μουσική επένδυση της εκδήλωσης από μαθητές των ΕΠΑΛ

Τετάρτη 15/5/2019

9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις σχολείων

6.00μμ-8.30μμ: Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις κοινού

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου