Thursday, 28 March, 2024

Ζουράρις κατά των δύο στρατιωτικών: Απαράδεκτο που τους απέδωσαν τιμές για την απροσεξία τους!

Την έντονη αντίθεσή του προς την υπερβολική, όπως την χαρακτήρισε, τελετή υποδοχής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, π εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις

ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με την με την κυβερνητική και εθνική γραμμή όσον αφορά τα όσο επακολουθήσαν της απελευθέρωσης τους στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
Ο Κώστας Ζουράρις, χαρακτήρισε «απαράδεκτη όλη αυτή την υπερβολή», δηλώνοντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», «ξαναχάσαμε το μέτρο, εμείς οι ιδρυτές του μέτρου. Είναι απαράδεκτο ένας υπουργός Άμυνας, δυο υφυπουργοί, Εξωτερικών και ο αρχηγός του Στρατού, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το τιμητικό άγημα του Στρατού, όλοι και όλα να αποδώσουν τιμές στους δυο στρατιωτικού μας που έκαναν απλώς το οπλικό τους καθήκον, αυτό που επιβάλει η οπλιτική παράδοση του γένους τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια. Σύμφωνα με αυτή οι οπλίτες μας οφείλουν να μπορούν και όταν παύουν να μπορούν».
«Δηλαδή, αυτή η «Βίπερ Νόρα», απώλεια του μέτρου τι ακριβώς ετίμησε; Την αβλεψία των δυο στρατιωτικών μας: την απροσεξία τους; Ακόμα και την ατυχία τους ίσως;
Δηλαδή τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα; Έμεινε καμία τιμή;
Μέτρο μέτρο, το χάσανε όλοι τους το μέτρο. Βεβαίως η υποδοχή έπρεπε να είναι τρυφερή, χαρούμενη , συγκινημένη, χωρίς βεβαίως τα δάκρυα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου», αναφέρει ο Κώστας Ζουράρις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου