Thursday, 28 March, 2024

Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων της επαρχιακού οδού Κοπανού μέχρι τα όρια της Π.Ε Πέλλας (προς Σκύδρα)

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν από την Π.Ε Ημαθίας οι εργασίες αποκατάστασης τμημάτων της επαρχιακού οδού, από τον Κοπανό μέχρι τα όρια της Π.Ε Πέλλας (προς Σκύδρα)

Το έργο προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, συμβασιοποιήθηκε με 157.500 ευρώ, με ανάδοχο του την ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε και χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Αφορά στην αποκατάσταση οδοστρώματος και συμπλήρωση σήμανσης της 1ης Επαρχιακής οδού, τμήμα Κοπανός – όρια Π.Ε Ημαθίας προς Σκύδρα και συγκεκριμένα στο τμήμα Κοπανός ως διασταύρωση προς Μαρίνα,συνολικού εμβαδού 10.500 τ.μ.
Θα τοποθετηθούν χαλύβδινα στηθαία ασφαλείας, πινακίδες πληροφοριακές πλήρως αντανακλαστικές, επικινδύνων θέσεων υψηλής αντανακλαστικότητας, ρυθμιστικές υψηλής αντανακλαστικότητας και πλαστικοί οριοδείκτες όπου απαιτείται σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας.
Από τον χώρο των εργασιών ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης τόνισε τα εξής: «Παρά την μεγάλη έλλειψη πόρων η Π.Ε Ημαθίας αποτελεί υπόδειγμα εύρυθμης λειτουργίας και αξιοποίησης των πιστώσεων του προγράμματος των δημοσίων επενδύσεων, αλλά και των προγραμμάτων της ΠΚΜ. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας σε όλη την περιφερειακή μας ενότητα, επιχειρώντας με το ελάχιστο προσωπικό μας, με φιλότιμο και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου