Thursday, 28 March, 2024

Δημήτρης Μητώνας: Ο πρωταθλητής ιππέας από τα Γιαννιτσά προκρίθηκε με την Εθνική Ελλάδας, στους Βαλκανικούς αγώνες αντοχής

Ο μόλις 23 ετών, Δημήτρης Μητώνας από τον Πενταπλάτανο Γιαννιτσών, κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση, μετά από ένα σύνολο τεσσάρων αγώνων στο Πρωτάθλημα Ελλάδας

ιππικής αντοχής στην κατηγορία ενηλίκων CEI*80km, στη συνολική βαθμολογία, κερδίζοντας την πρόκριση στην Εθνική Ελλάδας (ιππικής αντοχής), όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες αντοχής στη Ρουμανία στις 22-23/9/2017.

Ο Δημήτρης, ο οποίος είναι ο μοναδικός στο νομό Πέλλας που κάνει πρωταθλητισμό, μαζί με την αδελφή του, Γιαννούλα Μητώνα, η οποία είναι συνοδοιπόρος στον αγώνα αυτό. Η Γιαννούλα επίσης είχε επιτυχή επίδοση, καθώς κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα με τον ίππο AFRODITI δίνοντας της αντίστοιχα μια θέση στην Εθνική μας. Όλα αυτά άγνωστα στους περισσότερους, που όμως με σκληρή καθημερινή προπόνηση τα δύο αδέλφια κατάφεραν οι κόποι τους να αποδώσουν καρπούς!

Ο 23χρονος ιππέας από τα Γιαννιτσά, αγωνίζεται εδώ και 10 χρόνια για τον ιππικό Όμιλο Κιλκίς RANCHO KILKIS.  Όπως δήλωσε  στον «Λόγο της Πέλλας»: «Θέλω να τονίσω την αδιάλειπτη στήριξη του ιππικού Ομίλου Κιλκίς στην προσπάθεια μου τόσα χρόνια και να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για όλα αυτά που μου έχει χαρίσει»! Το άλογο όπου αγωνίζεται είναι ο SALAMON KOHEILAN XII P16, ιδιοκτησίας του προπονητή του Σωτήρη Πατσιούρα.Εμείς να ευχηθούμε καλή συνέχεια στα δύο αδέλφια και τα καλύτερα για τους επόμενους αγώνες!

Λόγος της Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου