Friday, 29 March, 2024

Γιάννης Σηφάκης: Προμήθεια νέου κλιβάνου ατμού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών προϋπ. 100.000€

Χρηματοδοτείται μετά από συνεργασία του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη η προμήθεια νέου κλιβάνου ατμού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών προϋπολογισμού 100.000,00 €.
Ακόμη, ολοκληρώνεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης η διαδικασία εγγραφής της πίστωσης για τον αξονικό τομογράφο των Γιαννιτσών στο ΠΔΕ και ακολουθεί η τροποποίηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου και η δημοπράτηση του.
Η έγκριση χρηματοδότησης το τελευταίο δεκαήμερο σημαντικών υποδομών στα Νοσοκομεία της Πέλλας αναβαθμίζει επιπλέον το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Συγκεκριμένα χρηματοδοτείται η η προμήθεια νέου κλιβάνου ατμού για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών με 100.000,00 €, η διαμόρφωση και επέκταση των επειγόντων (ΤΕΠ) στο Νοσοκομείο Έδεσσας με 140.000,00 €, η προμήθεια 10 νέων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού για την νέα σύγχρονη μονάδα τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας με 150.000,00 €.
Ο αξονικός τομογράφος για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών θα δημοπρατηθεί άμεσα.
Ο αξονικός τομογράφος για το Νοσοκομείο Έδεσσας θα εγκατασταθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου 2018 και θα εξυπηρετεί τους πολίτες αμέσως μετά την έγκριση της λειτουργίας του.
Ακόμη έχει εγκριθεί η πρόσληψη ιατρικού προσωπικού για τα Νοσοκομεία και εγκρίνεται η πρόσληψη μόνιμων γιατρών για τα Κ.Υ. Έδεσσας και Γιαννιτσών.
Περαιτέρω ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού των Νοσοκομείων θα εξεταστεί προς το τέλος του έτους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου