Friday, 29 March, 2024

Γιάννης Νασιούλας: Ξεσήκωσε την Αριδαία για τη Μακεδονία

Στο κατάμεστο από κόσμο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας, έλαβε χώρα η ομιλία του ανεξαρτήτου υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Νασιούλα με θέμα «Πρωτοβουλία για την Μακεδονία».
Το απόγευμα της 14ης Ιανουαρίου, πλήθος ενεργών πολιτών της ακριτικής Αλμωπίας παρακολούθησε με ενδιαφέρον τον Διδάκτορα Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμονα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αναλύει εν πολλοίς άγνωστες πτυχές για την μοναδικότητα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας, καθώς και να εμβαθύνει στις απαράδεκτες πρόνοιες και συνέπειες της κατάπτυστης συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.
«Η συνυπογραφή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ είναι πράξη εσχάτης προδοσίας. Ο κύριος Τσίπρας, ο κύριος Κοτζιάς και ο κύριος Καμμένος πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Ενδεχόμενη υπερψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών από Έλληνες βουλευτές θα τους καταθιστά ανάξιους της πατρίδος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» Γιάννης Νασιούλας.
Βροχή ερωτήσεων και πλούσιος δημοκρατικός διάλογος ακολούθησε την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης και πλήθος τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κάλυψαν την επιτυχημένη διοργάνωση. Τη συζήτηση άνοιξε και συντόνισε ο δημοσιογράφος Απόστολος Μακρυανίδης από τον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και το πάνελ περιελάμβανε τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Fairplay 96.1 Αντώνη Παπαϊωάννου και τον εκπρόσωπο της δράσης «Επανεκκίνηση» Φάνη Κατσικά.
Στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας για την Μακεδονία», ο Ιωάννης Νασιούλας θα ομιλήσει σε πλήθος πόλεων της Βορείου Ελλάδος για την Μακεδονία και ενάντια στην επαπειλούμενη προδοσία της.
aristeia.online

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου