Saturday, 27 April, 2024

Γεώργιος Περόντσης: Απάντηση προς τους 114

Καταρχήν συγχαρητήρια για το θάρρος και το θράσος που είχατε να συνυπογράψετε ονομαστικά μια κοινή και παράλληλα προσβλητική επιστολή προς όλους τους “εμπλεκόμενους” διαδηλωτές

φασίστες, αναρχικούς, φιλάθλους, οπαδούς και των κάθε πολιτικά εμπλεκόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ συνανθρώπους μου.

Ονομάζομαι Γιώργος Περόντσης του Ευαγγέλου, ασήμαντος και μη γνώριμος προς εσάς. Μη πολιτικοποιημένο άτομο, φίλος του αθλητισμού, Χριστιανός Ορθόδοξος και Έλληνας. Είμαι 36 ετών. Στο δημοτικό έμαθα γεωγραφικά που ανήκει η Μακεδονία και γιατί ονομάστηκε Μακεδονία.

Τώρα τα παιδιά μου θα μάθουν ή μάλλον θα τα υποχρεώσουν να μάθουν κάτι αναληθές, με αποτέλεσμα όταν θα έρχονται στο σπίτι για να τα βοηθάω στα μαθήματά τους να ερχόμαστε σε ρήξη. Ο λόγος; Τα πολιτικά κόμματα που ένθερμα υποστηρίζετε, έχουν και τα συμφέροντά τους. Στο δημοτικό επίσης κάθε πρωί όταν χτυπούσε το κουδούνι λέγαμε την προσευχή μας. Τα παιδιά μου όμως θα την λένε πλέον μόνο στο σπίτι μου και αυτό γιατί; διότι τα πολιτικά κόμματα τα οποία ένθερμα υποστηρίζετε για κάποια δικά τους συμφέροντα έχουν υπογράψει συμφωνίες όπου θα εγκαταστήσουν αλλοδαπούς στη χώρα μου με διαφορετικά θρησκευτικά πιστεύω. Κατηγορείτε την εκκλησία ότι ξεσηκώνει τους πιστούς. Και σας ρωτάω εγώ γιατί η Ελληνική Σημαία έχει και τον σταυρό επάνω; Κακώς το ανέφερα αυτό γιατί τα πολιτικά κόμματα που ένθερμα υποστηρίζετε θα τον καταργήσουν και αυτό. Και για να μην σας κουράσω άλλο, αγαπάω την Ελλάδα και την ορθοδοξία, όπως θέλω να πιστεύω Δεν είμαι ούτε φασίστας ακούτε ακροκεντροδεξιοαριστερος, ούτε τίποτα.

Είμαι ένας οικογενειάρχης όπου με καθημερινό μόχθο και πόνο προσπαθώ να επιβιώσω με την οικογένειά μου όπως και εκατομμύρια συνάνθρωποι μου σε αυτή τη χώρα. Έχετε κατασπαράξει πλέον τις Ελληνικές οικογένειες και λέω έχετε διότι είστε ένθερμοι υποστηρικτές πολιτικών κομμάτων και η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα, αποκλειστικά υπεύθυνοι είστε εσείς και οι εξουσίες σας. Α, και συγνώμη ξέχασα να σας θυμίσω τι σημαίνει δημοκρατία ή μάλλον λόγω διαφοράς επιπέδου γνώσεων αφού η πλειοψηφία σας είναι μορφωμένοι ξαναθυμηθείτε τι σημαίνει δημοκρατία και μετά αναρωτηθείτε γιατί εξοργίζεται ο λαός εναντίον των πολιτικών προσώπων και κομμάτων σας και προβαίνει σε ακρότητες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου