Thursday, 28 March, 2024

Απόστολος Κενανίδης: «Πάνω από 100 συνάδελφοί μου είναι εγκλωβισμένοι στην Βόρεια Ευρώπη»

Απόστολος  Κενανίδης: «Πάνω από 100 συνάδελφοί μου είναι εγκλωβισμένοι στην Βόρεια Ευρώπη»

Για τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν οι αυτοκινητιστές με το κλείσιμο των τραπεζών μίλησε στο ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος κ. Απόστολος Κενανίδης.

«Η κατάσταση είναι δραματική. Έχει μεγάλη δυσκολία. Όσοι συνάδελφοι είναι στην Βόρεια Ευρώπη δεν μπορούν να φορτώσουν αν δεν δώσουν τα χρήματα. Για να καταλάβετε συνάδελφος πήγε την Τρίτη να φορτώσει 12 παλέτες τελικά το φόρτωσε 1 διότι το υπόλοιπο των χρημάτων που είχαν αέρα αντιστοιχούσε σε μία.

Άλλο μεγάλο πρόβλημα, τα πετρέλαια. Συνάδελφος πήγε στο Λουξεμβούργο έβαλε πετρέλαιο περίπου στα 400ευρω έδωσε την κάρτα του και δεν ίσχυε. Αναγκάστηκε να δώσει, ύστερα από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρατηριούχο,  το iPad και του Laptop του  και την επόμενη φορά που θα πάει αν έχει χρήματα θα τα πάρει πίσω.

 Τραγικές καταστάσεις. Από την Δευτέρα οι κάρτες δεν ισχύουν.

 Πάνω από 100 συνάδελφοί μου  είναι σε αναμονή, προσπαθούν αν βρουν χρήματα για να επιστρέψουν, διότι καταλαβαίνεται ότι τα χρήματα που είχαν είναι πολύ λίγα σε σχέση με το  κόστος των καυσίμων και των διοδίων.

Η αγορά θα μείνει από εμπορεύματα πρώτης ανάγκης και είδη έχουν να φαίνονται οι ελλείψεις.»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου