Έκτακτη Είδηση

Home / Ειδήσεις / Τοπικά Νέα / Απίστευτο χαλάζι! Ξεκίνησε η διενέργεια επισημάνσεων και αναγγελιών ζημίας

Απίστευτο χαλάζι! Ξεκίνησε η διενέργεια επισημάνσεων και αναγγελιών ζημίας

Το χαλάζι ήρθε και χθες, Σαββάτο 13 Απριλίου σε πολλές περιοχές της Πέλλας, από την Άψαλο της Αριδαίας έως τη Λάκκα και το Πλαγιάρι

Δέντρα που ήταν στο άνθος καταστράφηκαν και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, αν έριχνε χιόνι θα φαινόταν λιγότερο!
Μετά τις χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Τοπικές Κοινότητες του πρώην Δήμου Μενηίδας, αλλά και σε άλλες περιοχές, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά είχε μέσω του γραφείου της άμεση επικοινωνία και συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας.
Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης κ. Γαϊτάνης ενημέρωσε τους συνεργάτες της κας Αντιπεριφερειάρχη για τις ενέργειες που έγιναν αμέσως μετά τις έντονες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή.


Ειδικότερα, έγινε επικοινωνία του κ. Γαϊτάνη με το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια και, συγκεκριμένα, με την Προϊσταμένη Μαρία Παππά κατά την οποία αναφέρθηκε ότι ξεκίνησε ήδη η διενέργεια επισημάνσεων και αναγγελιών προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημίας απο τις χαλαζοπτώσεις στις καλλιέργειες των παραγωγών. Ακόμη συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία σε θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Πέλλας.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας παρακολουθεί σε συνεργασία με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής το τρέχον θέμα, όπως και όλα τα ζητήματα που αφορούν τους παραγωγούς της περιοχής μας και βρίσκεται στη διάθεση τους για ενημέρωση και στήριξη των πρωτοβουλιών τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published.