Thursday, 25 April, 2024

Ήρθε η «ΜέΡΑ25» το κόμμα Βαρουφάκη στα Γιαννιτσά

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018 έγινε… ας πούμε! η παρουσίαση του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη “Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής” (ΜέΡΑ25) στα Γιαννιτσά.

Ίσως επειδή δεν έστειλε κανείς τίποτα επίσημο στα ΜΜΕ (ο «Λόγος» κοινοποίησε ότι θα γίνει παρουσίαση σήμερα, από σελίδα φίλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δελτίο τύπου δεν υπήρξε) ίσως το κρύο και η… μέρα που νυχτώνει γρήγορα! Δεν ξέρουμε τι να γράψουμε μάλλον, αλλά όσοι παραβρέθηκαν, ήταν σε ένα τραπέζι στο χώρο του Φιλίππειου!

Όπως και να ‘χει, αγάλι αγάλι… που λέει και ο σοφός λαός, ο νεαρός κοινωνιολόγος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25 και υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, μίλησε με ωραίο λόγο και παρουσίασε το πρόγραμμα διακυβέρνησης Βαρουφάκη: «Δημιουργούμε την ενότητα, έχουμε τεράστιες προσωπικότητες που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια μας, όμως πρέπει να στήσουμε την υποδομή στην Ελλάδα» όπως σημείωσε. «Οι Έλληνες που αντιστέκονται είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι. Αυτοί που ένιωσαν την προδοσία με την ψήφο τους στο σημερινό πρωθυπουργό και με το δημοψήφισμα που έπεσε σε κατάθλιψη…».

Ο κ. Έντμαν μίλησε για το DiEM25, λέγοντας ότι είναι πανευρωπαϊκό κίνημά με πολιτικούς βραχίονες στις χώρες της Ευρώπης. Ένας από τους βραχίονες είναι και το ΜέΡΑ 25 στην Ελλάδα. Στόχος να μπούμε στην ευρωβουλή και στο Κοινοβούλιο. Αν δεν προσφέρουμε κάτι καινούριο καλύτερα να πάμε σπίτια μας» υποστήριξε και ακολούθως παρουσίασε αναλυτικά τις 7 προγραμματικές θέσεις του Μετώπου Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής, με βάση το οικονομικό, φορολογικό, πολιτικοκοινωνικό πρόγραμμα του κόμματος.

Αναμένουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα για να κρίνουμε και την απήχηση του κόσμου…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου