Έκτακτη Είδηση

Home / Ειδήσεις / Πολιτιστικά / Χριστουγεννιάτικο bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Γιαννιτσά

Χριστουγεννιάτικο bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Γιαννιτσά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars

που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του! Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί μπαζάρ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών (Τέρμα Σερμετζίδη) από τις 09:00 έως τις 17:00.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/christougenniatika-dora/ ή να επικοινωνήσετε 210-7647760.

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Τηλ. 2310 250 160, thesspress@hamogelo.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published.