Thursday, 28 March, 2024

Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης «Ξύπνα πριν Φύγει η Ζωή»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης που σκοπό έχει να αφυπνίσει το κοινό και να το κινητοποιήσει

να αναλάβει δράση «Ξύπνα πριν Φύγει η Ζωή». Ομιλητές: Δημήτρης Αντωνίου  (Ομιλητής – Εμψυχωτής) & Δημήτρης Τσέλιος (Life & Career Coach) τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», (Εθνικής Αμύνης 1) . ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

Ο Δημήτρης Αντωνίου, ομιλητής-εμψυχωτής, και ο Δημήτρης Τσέλιος, Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Ανάπτυξης, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ‘’φωνάξουν’’ το μήνυμα τους ακόμη πιο δυνατά. «ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Η ΖΩΗ». Αυτός είναι ο τίτλος του αφυπνιστικού αυτού σεμιναρίου όπου οι δύο ομιλητές με περίσσιο δυναμισμό και ενέργεια θα παρουσιάσουν τους τρόπους με τους οποίους οι ίδιοι ξεπέρασαν σοβαρότατες και δύσκολες καταστάσεις στις ζωές τους που εύκολα θα μπορούσαν να τους καθηλώσουν σε μία στατική-άχρωμη ζωή όπου τίποτα να μην δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό που κατάφεραν όμως και που θέλουν με τόση λαχτάρα να μοιραστούν με το κοινό είναι ότι ο καθένας από εμάς μπορεί και το οφείλει στον εαυτό του να πάρει τη ζωή του στα χέρια του με το να αναλάβει επιτέλους δράση. Όλοι επιζητούμε κάτι καλύτερο, αλλά λίγα πράματα κάνουμε για να το πετύχουμε. Υπάρχουν εργαλεία για να επιτευχθεί αυτό και βρίσκονται όλα μέσα μας. Αυτά ακριβώς τα εργαλεία θα αναδειχθούν στο σεμινάριο για να μπορέσουμε όλοι μας από αύριο κιόλας να πιάσουμε δουλειά και να δημιουργήσουμε την ζωή που επιθυμούμε.seminarΛίγα λόγια για τους ομιλητές:

Δημήτρης Αντωνίου

Ο Δημήτρης Αντωνίου, στα εικοσιέξι του χρόνια, στέκεται και πάλι κοντά μας ως ένας ρομαντικός  αντιρρησίας και κατ’ επιλογή αισιόδοξος, που δε σταματάει στιγμή να δημιουργεί, παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα δεκαέξι του χρόνια.

Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια τις σπουδές του στο τμήμα φυσικής του Α.Π.Θ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αντικείμενο της μεταπτυχιακής του διατριβής είναι τα τροχαία ατυχήματα στο Δήμο Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-2015. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει σε επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Ίδρυσε και διευθύνει την παρέα του C’estlavie απ’ το 2013, δίνοντας χρώμα με γκράφιτι και μοιράζοντας αισιοδοξία σε σχολεία και πάρκα της πόλης. Επίσης, έχει γράψει δύο λογοτεχνικά βιβλία τα οποία αποτελούν συλλογές διηγημάτων με τίτλο «Έτσι είναι η ζωή» και «Ας είναι όνειρο αυτό»

Στοιχεία επικοινωνίας : dimianton@hotmail.com, www.dimitrisantoniou.gr, www.facebook.com/Cest.la.vie.Group/

Δημήτρης Τσέλιος

Οι ομιλίες του Δημήτρη περιλαμβάνουν έντονα βιωματικά στοιχεία, μιας και πριν δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά με το LifeCoachingείχε περάσει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Μετά από μία έντονη 15ετή επιχειρηματική δράση στον τομέα του marketingκαι της επικοινωνίας, μία οικονομική καταστροφή στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει μία πνευματική αναζήτηση που σύντομα τον οδήγησε στα μονοπάτια της Αυτογνωσίας και του Life Coaching.

Από τις αρχές του 2012 επενδύει σε Παγκοσμίου Κλάσης Trainings, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης και της Ηγεσίας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την δύσκολη κατάσταση που βίωνε και να κάνει μία επανεκκίνηση στη ζωή του. Αμέσως ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτή την εμπειρία ζωής με άλλους ανθρώπους.

Αρχές του 2014 δημιούργησε το πρώτο του Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ως Life Coach και ξεκίνησε να πραγματοποιεί ομιλίες, ομαδικά σεμινάρια και ατομικές συνεδρίες. Στα 45 του χρόνια σήμερα, ο Δημήτρης Τσέλιος μεταφέρει όλη αυτή την βιωματική του γνώση στους ανθρώπους που νιώθουν την βαθιά ανάγκη να αλλάξουν τη ζωή τους.

Το Όραμα του, που έχει γίνει και Σκοπός της ζωής του είναι να βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Σήμερα είναι συνεργάτης – εισηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτική.

Στοιχεία επικοινωνίας: tselios1971@gmail.com, 6977032676, www.facebook.com/dimitristseliosb

Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης «Ξύπνα πριν Φύγει η Ζωή»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου