Έκτακτη Είδηση
Home / Ειδήσεις / Πολιτιστικά / Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών η ‘’Πέλλα’’ υποδέχθηκε τη ΣΟΝΕ στο Πνευματικό κέντρο (foto-vid)

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών η ‘’Πέλλα’’ υποδέχθηκε τη ΣΟΝΕ στο Πνευματικό κέντρο (foto-vid)

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών η ‘’ΠΕΛΛΑ’’ υποδέχθηκε τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) στο Πνευματικό κέντρο το πρωί του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου

λίγες ώρες πριν τη συναυλία της.

Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν το βράδυ στις 8μμ στο Πνευματικό κέντρο στα Γιαννιτσά, με αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι, υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.Ο πρόεδρος του Ομίλου Γ. Δόντσιος καλωσόρισε τους νέους της ορχήστρας με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΠ Α. Φάκκα και τον περιφερειακό σύμβουλο Γ. Ανδρίτσο.

Γνώριμα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, των κορυφαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών: Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Κουγιουμτζή, Λοΐζου αλλά και ξένων συνθετών: Βέρντι, Μπιζέ, Μπράμς, Προκόφιεφ, Σοστακόβιτς, θα ακουστούν από την ΣΟΝΕ το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.Συμμετέχει ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Άσπα Μαυρίδου και οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα και Νικόλας Σαββίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published.