Friday, 29 March, 2024

Οι “Θεατρικές Πινελιές” κατέθεσαν το ποσό των 1.000 ευρώ στο Σύλλογο Καρκινοπαθών

Μετά από δύο πετυχημένες παραστάσεις του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Θεάτρου “ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ” με τη θεατρική παραγωγή “Ο Μπακαλόγατος, της ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ”

το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της θεατρικής ομάδας του συλλόγου κατέθεσαν το ποσό των 1.000€ στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Γιαννιτσών ώστε να συμβάλλει στο δύσκολο έργο που ξεκίνησε.
Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου “ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ” μαθαίνοντας από την πρόεδρο του συλλόγου καρκινοπαθών, Ειρήνη Μυστακίδου, την ανάγκη αγοράς πολυθρόνων χημειοθεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και με βασικό πυλώνα την αμέριστη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας, που γέμισε ασφυκτικά το πνευματικό Κέντρο, έδωσε μια νότα χαράς και αλληλεγγύης.
Την Κυριακή τα δύο Δ.Σ. των Συλλόγων συναντήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου καρκινοπαθών και συζήτησαν για μελλοντικές συνεργασίες και μακροπρόθεσμους στόχους καθώς και τρόπους επίτευξης τους.
Βασική εξέλιξη της συνάντησης ήταν η από κοινού απόφαση των δυο συλλόγων να επαναληφθεί η παράσταση (για τελευταία φορά) για την πόλη των Γιαννιτσών την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 & Ώρα 21:00, με τα έσοδα να πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Γιαννιτσών.
Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Θεάτρου “ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου