Friday, 29 March, 2024

Ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης στις περιοχές που επλήγησαν από το χαλάζι

Ο κ. Θεοδωρίδης απέστειλε επιστολή στον ΕΛΓΑ για την απουσία αντιχαλαζικών μέτρων προστασίας στην Πέλλα για μια ακόμη μέρα καταστροφής για τους αγρότες
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες και με αφορμή το χαλάζι που «χτύπησε» δενδρώδεις καλλιέργειες (βερίκοκα, κεράσια, ροδάκινα κ.α.) σε περιοχές του Δήμου Πέλλας, ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης επισκέφθηκε χωριά τα οποία υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από το χαλάζι.
Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παράλληλα με την ενημέρωση που είχε από παραγωγούς, έστειλε επιστολή στον ΕΛΓΑ διαμαρτυρόμενος για την απουσία αντιχαλαζικών μέτρων προστασίας από την περιοχή του Δήμου Πέλλας για μια ακόμη καταστροφική ημέρα για τους αγρότες. Συγκεκριμένα, τη στιγμή της έντονης χαλαζόπτωσης τα αεροπλάνα του ΕΛΓΑ που εμποδίζουν τη χαλαζόπτωση δεν πέταξαν ούτε μία στιγμή πάνω από τις περιοχές του Δήμου Πέλλας αφήνοντας αβοήθητους τους αγρότες του κάμπου.

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης μάλιστα απέστειλε και υλικό που συγκέντρωσαν οι συνεργάτες του και το οποίο αποδεικνύει ότι το αεροπλάνο του ΕΛΓΑ πέταξε πάνω από Ημαθία – Πιερία και Λάρισα χωρίς ένα λεπτό πτήσης πάνω από την Πέλλα.
Ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας θα συνεχίσει τις επαφές με τους αγρότες στα χωριά της περιοχής όπου έπεσε χαλάζι για να επανέλθει με νέα παρέμβαση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες εάν χρειαστεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου