Η κάμερα της Βουλής τους έπιασε στα πράσα. Οι ίδιοι αρνούνται την κατηγορία αλλά παραιτήθηκαν για να διαφυλάξουν το κόμμα όπως είπαν.
Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης της Ινδικής πολιτείας Karnataka παραιτήθηκαν σήμερα μετά το σάλο που ξέσπασε, επειδή φέρονται να παρακολουθούσαν πορνογραφικό βίντεο σε μια συνεδρίαση της τοπικής Βουλής.
Το δεξιό, κυβερνητικό κόμμα Bharatiya Janata ζήτησε την παραίτηση των τριών υπουργών αμέσως μετά την προβολή σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι οπτικού υλικού που τους έδειχνε να παρακολουθούν -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- πορνογραφικό βίντεο σε smartphone, ενώ οι διαδικασίες στη Βουλή ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στην τηλεόραση, εξαγριωμένοι κάτοικοι της Bangalore, πρωτεύουσας της Karnataka, διαδήλωσαν έξω από τα σπίτια των τριών υπουργών, ζητώντας την παραίτησή τους.
Οι Laxman Savadi, υπουργός Συνεργασίας, CC Patil, υπουργός για τις γυναίκες και την παιδική ανάπτυξη και Krishna Palemar (ο οποίος δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά είναι ο κάτοχος του αμαρτωλού κινητού), υπουργός Λιμανιών, υποστήριξαν ότι δεν έβλεπαν πορνό, αλλά παραιτούνται ώστε να διαφυλάξουν το κόμμα. Οι παραιτήσεις τους έγιναν δεκτές.












- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από την ιστοσελίδα μας.
- Το logospellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το logospellas.gr δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου .
- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τον Λόγο της Πέλλας
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του logospellas.gr