...πως να διατηρήσω τα λουλούδια μου με ασπιρίνη, γιατί το δημοφιλές φάρμακο θα κρατήσει και τα άνθη μου φρέσκα για λίγο περισσότερο καιρό. Και, μάλιστα, αν έχω το μπουκέτο μου σε γυάλινο βάζο -που σημαίνει πως θα φαίνεται το θολωμένο από την ασπιρίνη νερό- λίγη χλωρίνη θα το καθαρίσει και τα λουλούδια μου θα διατηρήσει.
...πώς να καθαρίσω το σίδερό μου.Σιδερώστε για λίγη ώρα ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτου. Η επιφάνεια του σίδερου θα γυαλίσει και θα καθαρίσει και πάλι.
...πώς να ξεπαγώσω τον καταψύκτη.Αν δεν έχετε ακόμα ψυγείο no frost μην ανησυχείτε. Υπάρχει τρόπος να γίνει η ζωή σας απλή και εύκολη: όταν τον ξεπαγώσετε αλείψτε τον με λίγο φυτικό λάδι και ο πάγος θα βγει σχεδόν μόνος του μετά.
...πώς να μη μυρίσει ψαρίλα το σπίτι όταν τηγανίζω .Προσθέτουμε λίγο ξύδι στο τηγάνι.
...πώς να φτιάχνω scrub με μαγειρικό αλάτι,ανακατέυω αλάτι χοντρό με λάδι σώματος και απλώνω στο σώμα μου. Η καλύτερη απολέπιση κατευθείαν από τα χεράκια μου.
...πως να σιδερώνω τα ρούχα μου χωρίς να κουράζομαι...Για να μην κάνω μούσκλια στα μπράτσα μου κάθε φορά που σιδερώνω τα ρούχα μου μπορώ να τα ψεκάσω πρώτα με λίγο νερό ανακατεμένο με μαλακτικό ρούχων. Και το σιδέρωμα θα γίνει παιχνιδάκι και τα ρούχα μου θα μοσχοβολήσουν φρεσκάδα. Η σωστή δοσολογία, μου είπε, είναι: μια δόση μαλακτικό ρούχων και ένα λίτρο νερό.
...να λούζω στο τέλος τα μαλλιά μου με κρύο νερό,για να κλείνουν οι πόροι και να μη λαδώνουν.
...να μην πλένω τα πιάτα χωρίς τα ειδικά πλαστικά γάντια,γιατί τα χέρια μου θα ταλαιπωρηθούν και θα χρειάζονται εντατική περιποίηση με κρέμες.
...να αποφεύγω το πολύ καυτό νερό στο μπάνιο,γιατί χαλάει το δέρμα.
... να μην ανησυχώ μήπως μπουν τα μάλλινά μου ρούχα.Προτού τα πλύνω να τα βουτήξω σε μια λεκανίτσα με νερό στο οποίο θα έχω βράσει (αφού θα το έχω αφήσει να κρυώσει πρώτα) μια ντουζίνα φύλλα κισσού και αντίο κίνδυνε.
...πώς να φουντώσω τη φωτιά στο τζάκι.Πετάξτε με προσοχή μια χούφτα αλάτι χοντρό πάνω στις στάχτες και οι φλόγες θα ξαναζωντανέψουν.

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από την ιστοσελίδα μας.
- Το logospellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το logospellas.gr δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου .
- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τον Λόγο της Πέλλας
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του logospellas.gr