Σταθερά πέμπτο κόμμα παραμένει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα». Πρώτο κόμμα, με απώλειες, η Νέα Δημοκρατία
ενώ δεύτερο κόμμα προβάλλει η Δημοκρατική Αριστερά.
Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό εκλογικής επιρροής της ΝΔ διαμορφώνεται στο 27,5% (από 30,5% τον Ιανουάριο), δεύτερο κόμμα εμφανίζεται η Δημοκρατική Αριστερά με 16% (από 13%) και ακολουθούν ΚΚΕ με 14% (από 12,5%) και ΣΥΡΙΖΑ με 13,5% (από 12,5%). Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 11% (από 12%), ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ. υποχωρεί στο 4,5% (από 6% στην προηγούμενη μέτρηση).
Σταθεροποίηση για τους Οικολόγους Πράσινους στο 3,5%, υψηλό ποσοστό και πάλι για τη Χρυσή Αυγή στο 2,5%, την ώρα που Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών και Δημοκρατική Συμμαχία συγκεντρώνουν ποσοστό 2%. Αποχή, λευκά και άκυρα φθάνουν συνολικά στο 31,8%.













- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από την ιστοσελίδα μας.
- Το logospellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το logospellas.gr δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου .
- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τον Λόγο της Πέλλας
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του logospellas.gr