A+ R A-

ΕΛΛΑΔΑ : Κινητοποιήσεις αγροτών

E-mail Εκτύπωση PDF

agroΣτους δρόμους βγαίνουν σήμερα οι αγρότες του νομού Λάρισας, υλοποιώντας σχετική απόφαση της πανελλήνιας επιτροπής αγροτών Ελλάδας.Η επιτροπή αγροτών νομού Λάρισας, έχει απευθύνει προσκλητήριο προς τους αγρότες της περιοχής, να συμμετάσχουν αύριο στην κινητοποίηση, η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στον κόμβο Γυρτώνης.

Ανάλογα με την συμμετοχή θα υπάρξει και ανάλογη απόφαση, προκειμένου τα αγροτικά μηχανήματα να πορευτούν προς τα διόδια Μακρυχωρίου, με στόχο να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των αγροτών.

Ωστόσο η κεντρική εισήγηση και ο προσανατολισμός είναι να μην κλείσουν οι δρόμοι. Τα αγροτικά μηχανήματα θα παραταχθούν εκατέρωθεν του οδοστρώματος.

Στο νομό Σερρών, οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων έχουν δώσει ραντεβού στη διασταύρωση Σερρών –Σιδηροκάστρου με προορισμό τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα.

Στις προθέσεις τους είναι να κλείσουν με τα τρακτέρ τους τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Πηγή:zougla.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από την ιστοσελίδα μας.
- Το logospellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το logospellas.gr δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου .
- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τον Λόγο της Πέλλας
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του logospellas.gr


Σχόλια Αναγνωστών

  • Συγχαρητήρια , Κυρ Γραμματικόπουλε . Μόλις χθες έμαθα την εκλογή σου και ομολογώ πως χάρηκα πάρα πολύ ...

    Διαβάστε Περισσότερα...

     
  • Η κ. Φουντουκιδου εκφραζει αποψεις για τις εκλογες που εγιναν.Εμεις διαπιστωνουμε 1ον μας παει στο ...

    Διαβάστε Περισσότερα...

     
  • ΑΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #1 Guest 03-05-2012 16:08....ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...

    Διαβάστε Περισσότερα...

Εγγραφή

*
*
*
*
*

* Το πεδίο είναι απαραίτητο