Saturday, 20 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 5/1 έως 11/1

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 5/1 έως 11/1

ΚΡΙΟΣ: Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Υδροχόο είναι αρκετά ευνοϊκή και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς αυτές οι διελεύσεις υπόσχονται αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, παρέες, καινούργιους φίλους και φλερτ. Ωστόσο, η εβδομάδα στιγματίζεται από την πολύ σκληρή Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζωδιακό σου σταυρό και τινάζει την μπάνκα στον αέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου και ενεργοποιεί τους σκληρούς Πλούτωνα και Ουρανό, είναι αυτή που θα καθορίσει την κατάσταση στον αισθηματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα. Τα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους ενώ τα κεραυνοβολήματα είναι στη σφαίρα του πιθανού σετάκι (και αυτά) με την πιθανότητα να ωραιοποιείς καταστάσεις ή να πρόκειται για περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Υδροχόο, απ’ όπου θα σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, να κάνεις άριστες δημόσιες σχέσεις. Τα φλερτ και τα παιχνίδια είναι στη σφαίρα του πιθανού αλλά, επειδή η σκληρή Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου, είναι πιθανό να βγουν απωθημένα και πάθη στην επιφάνεια που θα βάλουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο ρόλος αυτός είναι λίγο σκληρός, ιδιαίτερα για σένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, εντείνοντας τη σκληρότητά τους. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί θα έχεις την τάση να χάνεις τον έλεγχο λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης. Επίσης, προσπάθησε να μην εμπλακείς σε δυσάρεστες συζητήσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί τριγμοί στις σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ: Μετά τον Άρη, από το Σάββατο βρίσκεται και η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενώ τη Δευτέρα περνάει και ο Ερμής. Σε συνδυασμό με τον Δία που φιλοξενείται στο ζώδιό σου, φαίνεται ότι τα θέματα φλερτ, σχέσεις, γνωριμίες με σκοπό το γάμο και ανανεώσεις υποσχέσεων, θα είναι τα φλέγοντα της αισθηματικής σου ζωής. Αξιοποίησε τις θετικές επιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, επηρεάζει τα περιβάλλοντα που αντιπροσωπεύουν τους φίλους, τους στόχους, τους έρωτες, τη δημιουργικότητά σου. Σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ναι μεν τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) «βλέπουν» με θετικό τρόπο το ζώδιό σου αλλά ενεργοποιούν το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Αν γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα αυτή την περίοδο, να προσέχεις πριν επενδύσεις συναισθηματικά για να μην απογοητευτείς αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: H Αφροδίτη έχει περάσει στον Υδροχόο από το απόγευμα του Σαββάτου ενώ τη Δευτέρα περνάει και ο Ερμής στο ίδιο περιβάλλον, των ερώτων, της δημιουργικότητας, των παιδιών σου. Αυτές οι διελεύσεις είναι ελπιδοφόρες για τις ερωτικές σου υποθέσεις καθώς υπόσχονται περισσότερες χαρές, εξόδους, διασκεδάσεις, φλερτ και ερωτοτροπίες. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τις σχέσεις σου καθώς η δραματική Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς, ιδιαίτερα σε εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος που θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, «βλέπει» με θετικές όψεις το ζώδιό σου αλλά επειδή είναι πολύ σκληρή, θέλει προσοχή. Τα φλερτ είναι στο πρόγραμμα αλλά μπορεί να εγκυμονούν τον κίνδυνο να στεναχωρηθείς καθώς οι περιπέτειές σου μάλλον θα είναι μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το περιβάλλον του Υδροχόου θα φιλοξενεί, εκτός του Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή, γεγονός που υπόσχεται φλερτ και αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2017, διάστημα στο οποίο σε καλεί να συνειδητοποιήσεις ότι οι πραγματικές αξίες δεν είναι αυτές που μέχρι τώρα νόμιζες. Τα πιεστικά γεγονότα θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να κατανοήσεις τη διαφορά του ουσιαστικού από το μη ουσιαστικό, του σημαντικού από το ασήμαντο, του σοβαρού από την επιπόλαιη περιπέτεια, με σκοπό να αναλάβεις ευθύνες στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνεχίζεις να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σου, ενισχύει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα δραματικό ταυ τετράγωνο. Τώρα πρέπει να επιστρατέψεις την ψυχραιμία σου και να προστατέψεις τις σχέσεις σου από την κακιά στιγμή, τον ανταγωνισμό, τις εγωιστικές συμπεριφορές. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσέχεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρούς τριγμούς στις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου, στο οποίο περνάνε η Αφροδίτη και ο Ερμής! Φαίνεται ότι η ερωτική σου διάθεση θα εκπέμπεται με έναν τρόπο που θα προσελκύει θαυμαστές! Όλο και θα γίνεται παιχνίδι αλλά θα συνοδεύεται από εγωιστικές διεκδικήσεις, εντάσεις, προβλήματα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Εδώ ταιριάζει το γνωστό «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο»…

ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, ναι μεν «βλέπει» με αρμονικές όψεις το ζώδιό σου αλλά δεν παύει να είναι αρκετά επιθετική καθώς ενεργοποιεί το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα. Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η στους έρωτες και τις φιλίες σου, να προφυλάξεις τις σχέσεις σου από τις παθολογικές, αλαζονικές, εγωιστικές συμπεριφορές. Αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, μπορεί να νιώσεις εξαπατημένος/η αργότερα και να πέσεις από το συννεφάκι σου γι’ αυτό κράτησε τις επιφυλάξεις σου πριν επενδύσεις συναισθηματικά.
Πηγή:www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου