Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδίαιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15/3 έως 22/3

Εβδομαδίαιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15/3 έως 22/3

ΚΡΙΟΣ: Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια για τελευταία φορά την Τρίτη και «βλέπει» επιθετικά το ζώδιό σου, γεγονός που εγκυμονεί αναστάτωση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την άλλη, με την έκλειψη βγαίνουν στην επιφάνεια τα παράπονα, τα απωθημένα, η δυσθυμία σου. Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, προσπάθησε να μην αντιδράς παρορμητικά και να σκέφτεσαι περισσότερο πριν αρχίσεις τον πόλεμο.

 ΤΑΥΡΟΣ: Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή καθώς και η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα επηρεάζουν τον άξονα των ερώτων σου. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση καθώς, αυτή την περίοδο, κόντρα στην πρακτικότητά σου, θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις. Πιθανοί είναι οι μοιραίοι έρωτες αλλά εξ’ ίσου πιθανή είναι και η οριστική διάλυση της σχέσης σου καθώς επίσης οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις, οι ανταγωνισμοί. Το Σύμπαν απαιτεί να απαλλαγείς από εξαρτήσεις που σε δεσμεύουν σε καταστάσεις που δεν σε προάγουν.

 ΔΙΔΥΜΟ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στους Ιχθύες, επηρεάζει το ζωδιακό σου σταυρό, γεγονός που απαιτεί την προσοχή σου σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Καλό θα ήταν να σκεφτείς αν η σχέση σου πατάει σε γερές βάσεις ή όχι. Αυτή την περίοδο πλήττονται περισσότερο οι γάμοι που στηρίζονται σε σαθρά θεμέλια.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Την Τρίτη πραγματοποιείται για τελευταία φορά με απόλυτη ακρίβεια το επιθετικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα στο ζωδιακό σου σταυρό. Τώρα δεν αποκλείεται να προκύψει η επιτακτική ανάγκη για αλλαγές, για να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μία κατάσταση, προκειμένου να υπάρξει χώρος για να γράψεις μια καινούργια σελίδα στη ζωή σου. Το θέμα των σχέσεων χρήζει της προσοχής σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 ΛΕΩΝ: Αντιφάσεις αλλά, ευτυχώς, ελεγχόμενες! Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, θα επηρεάσει το όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, το οποίο –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου, τα βαθιά συναισθήματα, την ψυχολογική σου κατάσταση. Επειδή οι ενέργειες που ελκύονται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας έκλειψης είναι εκρηκτικές, είναι πιθανό να νιώθεις πιο ανασφαλής, να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή τα αρνητικά συναισθήματα. Από την άλλη, ο Δίας και ο Ουρανός προσφέρουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό του τομέα καθώς δείχνουν το φως που πάντα υπάρχει, ακόμη και στις χειρότερες στιγμές.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονά σου την Παρασκευή και δίνει το στίγμα της σε αυτή την περίοδο, μπορεί να σε αναστατώσει αρκετά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Είναι πιθανό να χωρίσεις, αποφασίζοντας να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου αλλά δεν αποκλείεται να προσελκύσεις και έναν μοιραίο έρωτα, ο οποίος μάλλον θα σε βάλει σε δύσκολα μονοπάτια. Στην εξίσωση μπαίνει και ο Ερμής που σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ίδιο περιβάλλον, σου θολώνει την οπτική σου γωνία και χάνεις τελείως τη διάκριση. Πρόσεχε.

 ΖΥΓΟΣ: Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα πραγματοποιείται για τελευταία φορά με ακρίβεια αυτή την Τρίτη. Παράλληλα, οι ενέργειες των εκλείψεων είναι πολύ ισχυρές και το συγκεκριμένο τετράγωνο πυροδοτείται και από αυτές. Με λίγα λόγια πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα μπορεί όλα να σε οδηγούν σε ένα τέλος, προκειμένου να γυρίσεις σελίδα και να γράψεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στους Ιχθύες, το ζώδιο που –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σου, θα απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες ενέργειας που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς θα είσαι ευάλωτος/η συναισθηματικά. Κάτω από το πρίσμα της συγκεκριμένης έκλειψης όλα είναι πιθανά: ένας λυτρωτικός χωρισμός, μοιραίες συναντήσεις, μοιραίοι έρωτες, επιστροφές ατόμων του παρελθόντος, ξεκαθαρίσματα. Βοηθητική θα είναι η Αφροδίτη που από την Τρίτη περνάει στον Ταύρο, το ζώδιο των σχέσεών σου.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την ηλιακή έκλειψη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οι πιέσεις που δέχεσαι αυτή την περίοδο, δεν σου αφήνουν ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες. Ωστόσο, ο Δίας από τον Λέοντα και ο Ουρανός από τον Κριό όλο και κάποια ευχάριστη έκπληξη σου επιφυλάσσουν. Τα παιχνίδια μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας είναι στο πρόγραμμα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα πραγματοποιείται την Τρίτη για τελευταία φορά με απόλυτη ακρίβεια και επηρεάζει πολύ επιθετικά το ζώδιό σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερό του. Τώρα πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση γιατί αυτές οι μέρες πυροδοτούνται από πολύ ισχυρές ενέργειες καθώς οι εκλείψεις εντείνουν τις επιδράσεις του τετραγώνου. Αρωγός σου θα είναι η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο την Τρίτη, το περιβάλλον των ερώτων σου.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, μπορεί να βγάλει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια και να αισθάνεσαι λίγο ασφυκτικά όχι τόσο εξ’ αιτίας του/της συντρόφου σου όσο εξ’ αιτίας των απωθημένων σου. Ευτυχώς το τρίγωνο Δία – Ουρανού σου αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο στη χαρά, την αισιοδοξία, τον έρωτα και δείχνει ότι τελικά θα υπάρχει κοντά σου το άτομο που θα αντέχει και την πλευρά της δυσθυμίας σου.

 ΙΧΘΥΕΣ: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την Παρασκευή και σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που λογικά και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου μάλλον δεν θα τον θέλεις. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί το αίτημα της έκλειψης είναι να κλείσεις οριστικά κάποιες καταστάσεις για να υπάρχει ο χώρος να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου